Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Selvsikker direktør deler gratis smagsprøver ud i hele verden

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 12 oktober 2021 kl. 11:45 af: Kristian Holgersen

Det seneste træk fra Lakrids by Bülow går ud på at sende gratis lakrids ud i hele verden. - Vi har en tiltro til vores brand.

Har man prøvet at dele lidt ud af sine medbragte lakridser på rejser til sydeuropa eller mellemøsten, så har man nok også oplevet folk skære grimasser over den sorte form for slik, som er mere salt end sød.

At lakrids ikke falder i hele verdens smag er lidt af en udfordring for Lakrids by Bülows globale vækststrategi.

Den danske virksomhed med rødder på Bornholm har derfor indledt en international kampagne under navnet Share it with a hater, hvor “hvem som helst” kan få tilsendt gratis smagsprøver, hvis de bare lover at dele dem med nogen, som normalt ikke kan lide lakrids.

- Det er første gang, at vi satser så stort på det globale marked, men vi har en tiltro til vores brand og ikke mindst hele fundamentet for forretningen: den karakteristiske smag af dansk gourmetlakrids, siger Fredrik Nilsson, adm. direktør i Lakrids by Bülow.

- Vi ønsker at dele vores brand med hele verden. Vi ved, at størstedelen af verdens befolkning ikke kan lide lakrids, men det er jo netop det, vi hver eneste dag arbejder med at gøre op med. Det er en rejse, vi har taget tilløb til de sidste mange år, hvor Danmark gradvist er blevet en mindre del af vores forretning, siger han.

For tiden udgør det danske marked mindre end en tredjedel af omsætningen. I 2017 var det 55 procent, skriver Lakrids by Bülow i en pressemeddelelse.

Kampagnen går i luften tirsdag, hvor man på nettet kan skrive sig op til at få tilsendt en pakke lakridser.

Lakrids by Bülow blev grundlagt af Johan Bülow på Bornholm den 7. juli 2007, men har i dag produktion i Hvidovre og råder over konceptbutikker i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og de Forenede Arabiske Emirater.

LÆS OGSÅ: Lakridskongen ser mod USA efter stærkt årsregnskabFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD