Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
Læs bloggen her

Salling Group afviser at købe Magasin

Foto: PressefotoFredag den 16 november 2018 kl. 11:28 - Kilde: Finans

Mens Salling Group maner en overtagelse af Magasin i jorden, så går udviklingen fra ondt til værre for den britiske ejer.

Dagligvarekoncernen Salling Group har ikke tænkt sig at overtage de seks Magasin-varehuse, lyder meldingen fra topchef Per Bank til Finans.

- Vi har sagt nej tak til at indgå i en proces om Magasin, siger han til avisen, som ellers har opsnappet rygter om det modsatte.

- Vores Salling-stormagasiner er inde i en rigtig flot udvikling, men jeg vurderer ikke, at vi skal bruge kapital på flere stormagasiner. Vores fokus ligger på at udvikle den nuværende forretning, selvom vi selvfølgelig også holder øje på nye muligheder, forklarer Per Bank til Finans.

Magasins britiske ejer, Debenhams, valgte tidligere på året at sætte de danske varehuse til salg efter næsten 10 år.

Krisen tager til

Ifølge britiske medier går Debenhams efter en salgspris på to milliarder kroner, og de penge ville falde på et tørt sted.

Virksomheden tabte godt 500 millioner pund i det seneste årsregnskab og forbereder nu lukningen af op mod en tredjedel af sine 165 varehuse.

Senest har engelske kreditforsikringsselsaber reduceret den beskyttelse, de leverer til leverandører, hvis en konkurs rammer, skriver Berlingske.

Det bliver af flere set som et tegn på en øget konkursrisiko og har blandt andet fået to store leverandører til at stoppe samarbejdet med den britiske kæde af stormagasiner.

Onsdag fik udviklingen desuden aktierne til at falde med 21 procent på børsen i London - det største fald i flere år for virksomheden.

LÆS OGSÅ: Ejerne styrtbløder - men Magasin holder nogenlunde fast

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD