Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Salget af tøj og sko fra fysiske butikker går tilbage igen

Foto: ColourboxTuesday den 5 March 2019 kl. 06:10 - Kilde: DM&T

Julemåneden kunne have reddet en række tøj- og skobutikker, men sådan endte det ikke. Især skobutikker er gået meget tilbage.

Det går støt ned ad bakke for de fysiske butikker, der lever af at sælge tøj og sko. Det viser tal fra Danmarks Statistik ifølge Dansk Mode og Textil.

Tøjsalget i de fysiske butikker gik tilbage med 5 procent i december 2018. Tallene understreger således en kedelig udvikling, da salget også gik tlbage i november med tre procent og i oktober med fire procent i forhold til samme måned året før. 

- Vi har at gøre med det største fald i butikkernes tøjsalg siden efterdønningerne af finanskrisen i slutningen af 00’erne, siger Michael Hillmose, der er international chef og analyseansvarlig i Dansk Mode & Textil. 

Salget af sko i fysiske butikker må også siges at være gået tilbage. Det faldt i december med hele 12 procent. Det fald kommer også oven på et fald i november på 5 procent og oktober på 2 procent.

LÆS OGSÅ: De fysiske butikker klarer sig udmærket i byerne

Læs hele artiklen på DM&T


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD