Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Så mange butikker sigter Normal efter at åbne

Foto: detailfolk.dkFriday den 6 January 2023 kl. 11:37 - Kilde: Finans af: Kristian Holgersen

Krisetider får ikke Normal til at stoppe den hastige ekspansion, og nu lufter direktøren en ambitiøs målsætning.

Butikskæden Normal går efter 1.000 butikker inden for en ganske overskuelig årrække. Det ville i så fald være mere end en fordobling af det nuværende niveau, siger den adm. direktør, Torben Mouritsen, til Finans.

- Selvfølgelig har vi som alle andre måttet håndtere udfordringer med covid-19, inflation og energikrisen, siger han til erhvervsmediet.

- Men vi kan se på både tal og egen udvikling, at kunderne stadig kommer i vores butikker - uagtet pressede tider. Så vores mål er at køre på med ekspansion. Vi har heldigvis muligheden i kraft af, at vores indtjening også følger med, siger Torben Mouritsen.

Strømmen af pressemeddelelser, hvor Normal præsenterer åbningen af nye butikker, har været stærk på det seneste. I slutningen af december gjaldt det eksempelvis nye butikker i Helsingør, Guldborgsundcentret og Esbjerg.

Ifølge Finans har Normal åbnet 100 gennem det seneste år, og ekspansionen fortsætter på både internationalt og på det hjemlige marked i år.

I Danmark har Normal over 110 butikker, mens det samlede tal nærmer sig 450. De er fordelt på Norge, Sverige, Holland, Frankrig, Finland og Portugal.

LÆS OGSÅ: Normal har en bølge af butiksåbninger i Sverige på vej

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD