Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Så er årets ledelsesbog kåret

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 9 januar 2018 kl. 06:20 af: Lise Møller Schilder

En sportsmand og en bestyrelsesformand er gået sammen om at skrive en ledelsesbog. Den er nu kåret som årets bedste.

Organisationen Lederne har for tredje år i træk kåret årets ledelsesbog. Vinderen for året 2017 er bogen ”Dreams & details” fra november 2017.

Forfatterne bag er bestyrelsesformand i A.P. Møller - Mærsk A/S, Jim Hagemann Snabe, og sportsdirektør og headcoach for herrelandsholdet i Volleyball Danmark, Mikael Trolle.

- Udgangspunktet for bogen er den stigende digitalisering, som påvirker både ledere og virksomheder. Digitaliseringen skaber vækst, udvikling og forandringer med eksponentiel hastighed, og det stiller store krav til virksomhederne og de ledere, der skal navigere i markedet, skriver Lederne.

Mange gode eksempler

Bogen er fyldt med inspirerende eksempler på virksomheder fra meget forskellige brancher, som har anvendt den ledelsesmodel, som beskrives i bogen.

- Vores drøm var at skrive en bog, som kunne inspirere andre, og give dem mod til et nyt lederskab. Samtidig ville vi nå frem til de afgørende detaljer, der skaber høje præstationer og får ambitiøse drømme til at blive virkelighed. For os har det været en fantastisk rejse i refleksioner over, hvornår ledelse har virket bedst for os, siger Jim Hagemann Snabe og Mikael Trolle.

Sidste år vandt bogen ”Stop Stress” af Marie Kingston og Malene Friis Andersen. Bogen sælges snart i 4. oplag. Og den er blevet solgt til både Japan og Rusland.

LÆS OGSÅ: Succesfuld ung butikschef: Jeg bruger meget overvågningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD