Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Rigmand sætter kendis-direktør fra bestillingen i burgerkæde

Foto: ColourboxFredag den 20 oktober 2017 kl. 09:17 - Kilde: Berlingske Business

Der er udskiftning på direktørposten hos burgerkæden Juicy B, som har fået en langsommere udrulning på markedet end forventet.

Tidligere tv-kok Henrik Boserup er stoppet som administrerende direktør i burgerkæden Juicy B - en forretning han selv har stiftet.

Det skriver Berlingske Business.

I stedet har den nuværende ejer, rigmanden Lars Seier Christensen, fundet en islænding med ledelseserfaring fra den konkurrerende burgerkæde Tommi's Burger Joint til at klare opgaven. Der er tale om Valdimar Geir Halldórsson.

Egentlig var det Lars Seier Christensens mål at åbne ti restauranter, da han kom til Juicy B i 2015. Indtil videre er det blevet ved to, men konceptet er klar til ekspansion.

- Det har aldrig været min ambition bare at åbne en enkelt burgerbar på Flæsketorvet. Vi skal have flere restauranter for at få sorte tal på bundlinjen, og det kræver et skarpt koncept og en rigtig infrastruktur. Nu føler jeg, vi står med et stærkt koncept og et stærkt team, der kan rulle det ud, siger Lars Seier Christensen til Business.

Henrik Boserup forlader ikke sit burgerprojekt, men skal fokusere på udvikling af brandet samt styre, producere og udvide produktsortimentet, forklarer Lars Seier Christensen desuden i en opdatering på Facebook.

I årsregnskabet for 2016 døjer JuicyB ApS med et underskud på 3,9 mio. kroner. Det er en markant stigning i forhold til selskabets første regnskabsår i 2015, hvor tabet lød på 1,1 mio. kroner. 

LÆS OGSÅ: Dansk Supermarked udvider burgerkæde

Læs hele artiklen på Berlingske Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD