Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Rema 1000-købmands opsang til kunde hitter

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 31 maj 2016 kl. 09:56 af: Søren Duran Duus

Hillerød-købmand finder sig ikke i, at en kunde har overfuset en kassedame. Medarbejderen bør have en undskyldning, mener købmanden.

Over 12.900.

Så mange gange er et opslag skrevet af Rema 1000-købmand i Hillerød, Rasmus Smed Erlandsen, blev delt på Facebook. Et opslag, hvor købmanden langer ud efter en vred kunde.

- Du var nede og handle i min Rema 1000-butk på Milnersvej i Hillerød i dag (søndag, red.) ved 13-tiden. Du gjorde brug af vores tilbud på proteinboller fra Kohberg, som vi havde sat ned til en rund 5'er. Ved kassen var der lidt forvirring omkring betalingen, hvilket hidsede dig så meget op, at du følte det nødvendigt at råbe højt af pigen i kassen med alle mulige beskyldninger om bedrageri og fusk... Du forlader butikken - flere kunder ryster på hovedet.

- Tilbage í butikken i kasse 1 sidder en grædende pige.... Hun scanner de næste tre kunder igennem... Grædende... Så får hun lukket kassen og kommer ud bagved til mig. Pigen i kassen mødte glad på arbejde klokken 8 søndag morgen for at betjene vores mange dejlige kunder, skriver Rasmus Smed Erlandsen blandt andet i sit opslag på Facebook.

Sig undskyld

Rasmus Smed Erlandsen fremhæver desuden, at kundens opførelse på ’ingen måde tolereres’ i hans Rema 1000-butik.

- Der er ingen, der skal svine medarbejdere til, så de bryder grædende sammen - uanset hvad - sådan opfører man sig bare ikke... Og jeg er rigtig ærgerlig over, at det ikke var mig, du mødte i kassen....

- Så hvis du læser dette, så kom herned, så skal jeg give dig den 10'er, du mener, vi har bedraget dig for - og så kan du stikke min kassepige en undskyldning, lyder opfodringen til den sure kunde fra Rema 1000-købmanden.

LÆS OGSÅ: Fremadstormende Rema 1000 har fået fjernet væksthæmmerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD