Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Post Danmark forlænger julehandlen online

Foto: detailfolk.dkWednesday den 23 October 2013 kl. 15:25 af: Freja Thorbech

Det er ikke kun de fysiske butikker, der holder længere åbent op til jul. Den stigende nethandel får nu Post Danmark til at forlænge julefristerne.

Der er ingen grund til panik, hvis alle gaverne, der skal under årets juletræ, endnu ikke er i hus, når kalenderen når den 22. december. Man kan stadig nå at bestille de sidste gaver på nettet og få dem i hus inden juleaften.

Post Danmark forlænger nemlig sin julehandel og afhenter ekstraordinært pakker hos netbutikkerne den 22. december. Det vil sige, at pakkeposten tager en sidste tur ud til kunderne lillejuleaften.

Hos Foreningen for Dansk Internethandel (FDIH) er man glad for, at Post Danmark tager julehandlen på nettet alvorligt.

- Vi er meget tilfredse med, at Post Danmark gentager succesen fra sidste år ved at forlænge fristerne op til jul. Netop julehandlen er af afgørende betydning for mange netbutikker, så en længere salgsperiode og udbringning helt frem til juleaften er stærkt udspil, der viser Post Danmarks forståelse for, hvor stor en rolle e-handlen har i dag, siger adm. direktør i FDIH, Annette Falberg, i en udtalelse. 

Forventer pakkerekord

Sidste år håndterede Post Danmark i de mest hektiske uger op i mod jul halvanden million forsendelser om ugen fra e-handlen, men i år forventer man at skulle håndtere langt flere.

- I år forudser vi en jul, hvor tidligere tiders pakkerrekorder vil blive overgået. Holder vores prognoser, så vil pakkemængderne fra e-handlen stige med mindst 5 procent i forhold til sidste år, siger Henning Christensen, der er direktør i Post Danmark.

LÆS OGSÅ: Udsigt til rekordjul på nettetFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD