Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Per Bank stopper som topchef i Salling Group

Foto: PRWednesday den 19 April 2023 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Efter 11 år som topchef i Salling Group rykker Per Bank til udlandet. Den næste topchef er på plads.

Per Bank stopper som topchef i Salling Group til efteråret. Det gør han for at rykke videre til den enorme canadiske detailvirksomhed Loblaw, hvor en titel som adm. direktør venter.

Det skriver Salling Group i en pressemeddelelse.

- Jeg vil gerne takke Per for hans store indsats. Sammen med Anders og resten af ledelsen har han med stor succes styret Salling Group gennem omskiftelige og udfordrende tider, og virksomheden fremstår i dag mere solid end nogensinde, siger bestyrelsesformand Bjørn Gulden.

- Efter 11 år som CEO hos Salling Group er det tilfredsstillende at se ham blive udvalgt af en stor international virksomhed, siger han.

Per Bank kom til Salling Group i 2012 efter at have været blandt andet CEO for Tesco i Ungarn og Commercial Director for Tesco UK.

- Det har været et privilegium at stå i spidsen for den transformation, vi har gennemført i Salling Group siden 2012, siger Per Bank og fortsætter:

- Vi er lykkedes med i fællesskab at udvikle en kundeorienteret, international retailer, der gør en reel forskel i vores kunders hverdag, og som går nye veje for at bidrage til verden omkring os.

Her er den nye topchef

Afløseren for Per Bank er allerede på plads. Den nuværende CFO, Anders Hagh, tager et skridt op i systemet og bliver ny topchef.

- Samtidig er jeg meget stolt over, at vi i Anders har fundet hans efterfølger. Anders har som CFO siden 2015 arbejdet tæt sammen med Per og dygtigt ledet vores koncern, siger Bjørn Gulden.

46-årige Anders Hagh har tidligere været CFO for Toms Group samt beklædt forskellige senior finance-stillinger hos A.P. Møller-Mærsk i blandt andet Hong Kong og Beijing.

- Jeg har sat overordentligt stor pris på samarbejdet med Per gennem otte begivenhedsrige år og ser frem til at fortsætte det gode arbejde sammen med Salling Groups øvrige ledelsesteam. Jeg er samtidig meget taknemmelig for den tillid, bestyrelsen viser mig, siger Anders Hagh.

LÆS OGSÅ: Per Bank melder om den ene optur efter den andenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD