Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Pandora vil nu åbne 375 nye konceptbutikker - i år

Foto: detailfolk.dkOm Pandora

Pandora designer, fremstiller og markedsfører håndforarbejdede og moderne smykker. Pandora-smykker sælges i mere end 90 lande fordelt på seks kontinenter via cirka 9.500 forhandlere, herunder mere end 1.500 konceptbutikker.

Pandora blev stiftet i 1982 og har hovedkontor i København. Pandora beskæftiger på verdensplan over 14.200 medarbejdere, hvoraf cirka 10.000 arbejder i Gemopolis i Thailand, hvor virksomheden fremstiller sine smykker.

Pandora er noteret på Nasdaq Copenhagen. I 2014 udgjorde Pandoras samlede omsætning 11,9 milliarder kroner.

Kilde: Pandora

Tirsdag den 11 august 2015 kl. 08:45 af: Søren Duran Duus

Smykkeproducenten har tirsdag fremlagt et stærkt halvårsregnskab, som betyder, at Pandoras egne forventninger til 2015 endnu engang er blevet opjusteret.

Helt som ventet kunne smykkeproducenten Pandora tirsdag morgen offentliggøre endnu et stærkt regnskab, som på alle måder lever op til egne og analytikernes forventninger.

Således udgjorde koncernomsætningen i 2. kvartal 3.598 millioner kroner svarende til en fremgang på 41,4 procent – 25,8 procent i lokal valuta - i forhold til 2. kvartal 2014, fremgår det af Pandoras rapport for 2. kvartal og dermed første halvår af 2015.

Baseret på den stærke udvikling i 2. kvartal og favorable valutakursændringer har Pandora besluttet at øge forventningerne til årets omsætning til mere end 16,0 milliarder kroner fra tidligere forventet mere end 15,0 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Konceptbutikker er Pandoras nye guldkalv

Konceptbutikker hitter

Pandora planlægger at fortsætte udvidelsen af butiksnetværket og forventer nu at tilføje mere end 375 nye konceptbutikker i 2015 mod tidligere forventet mere end 325.

Omsætningen fra konceptbutikkerne steg med 54,7 procent og udgjorde 59,3 procent af den samlede omsætning.

I en kommentar til kvartalsregnskabet siger Pandoras administrerende direktør, Anders Colding Friis:

- Det er med stor tilfredshed, at vi kan offentliggøre endnu et stærkt kvartal målt på både omsætning og indtjening. Alle større regioner har endnu engang leveret tocifret omsætningsvækst, og vores fokus på konceptbutikkerne skaber fortsat gode resultater og omsætningen steg med mere end 50 procent i butikskategorien.

LÆS OGSÅ: Pandora vil åbne 77 nye butikker i Tyskland

- Væksten er baseret på en kombination af et udbygget butiksnetværk og kraftig vækst i det direkte sammenlignelige salg, som har været understøttet af omsætningsfremmende tiltag som for eksempel den fortsatte udrulning af vores eSTORE og samarbejdet med Disney, forklarer Anders Colding Friis i en meddelelse.

For anden gang i år opjusterer Pandora forventningerne. Smykkeproducentens resultat for 2. kvartal er et overskud på 910 millioner kroner mod 662 millioner kroner i 2. kvartal 2014.

LÆS OGSÅ: Pandora åbner netbutik i USAFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD