Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Opskriften på vækst i Sportmaster ligger klar

Foto: detailfolk.dkMonday den 23 January 2023 kl. 10:48 af: Kristian Holgersen

Sportmasters britiske ejer har gode erfaringer med en såkaldt “Elevation Strategy”. Den skal nu i spil på det danske marked.

Britiske Fraser Group har tænkt sig at løfte Sportmaster ud af de økonomiske vanskeligheder, som den danske kæde har kæmpet med i en del år efterhånden.

For at skabe vækst indlemmes Sportmaster i en såkaldt Elevation Strategy, som ejeren har haft succes med på det britiske marked. Det betyder større butikker, større sortiment og mere vægt på kundeoplevelser.

Siden årsskiftet har Sportmaster desuden reduceret priserne med 20 procent på stort set alle varer, forklarer den adm. direktør, Andreas Holm.

- Vi har set strategien succesfuldt udfoldet i hele Storbritannien med investeringer i dels eksisterende butikker og dels åbning af nye oplevelsesdrevne flag ship-butikker, der skaber både trafik til butik og øger omsætningen. Vi ser frem til at lancere og udfolde fordelene ved strategien for Sportmaster, siger Andreas Holm.

- Vi kommer til at se nogle butikker, hvor investeringen per kvadratmeter lang overgår, hvad der hidtil er set i Sportmasterregi, og med min viden, nogensinde i dansk sportsretail. Det bliver interessant at skubbe den udvikling i gang, siger han.

Lige nu forhandler Sportmaster om lejemål, som er på mere end 1000 m2. Så store har kædens butikker ikke været tidligere.

Andreas Holm har valgt at forlade Sportmaster ved årsskiftet.

LÆS OGSÅ: Direktøren for Sportmaster siger opFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD