Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Nyudviklet app hjælper folk afsted til fysiske butikker

Kristian Schou Hedegaard er en del af holdet bag appen Inklusiv. Foto: PR.
Tuesday den 21 March 2023 kl. 10:05 af: Kristian Holgersen

Butikker kan være svære at overskue for folk med handicap. En nyudviklet app skal hjælpe dem.

For de fleste er supermarkeder og tøjbutikker en triviel del af hverdagen.

Sådan er det bare ikke for alle. Fysiske butikker kan være svære at overskue for folk med handicap - om det så er på grund af autisme, gangbesvær eller manglende syn.

Appen Inklusiv forsøger nu at hjælpe folk afsted til butikkerne. Brugerne kan bestille tid til personlig service hos en butiksassistent, som kender til den pågældendes udfordringer på forhånd.

- Målet er, at alle uanset om de har angst, autisme, anvender kørestol eller er blinde, har mulighed for at handle dagligvarer eller tøj selvstændigt og deltage ligeværdigt i samfundet, og så tror jeg også, at Inklusiv kan være en god hjælp for forældre til børn med særlige behov til at få den fornødne støtte og ro under besøg i fysiske butikker, siger Kristian Schou Hedegaard, som er en af initiativtagerne til appen.

Kristian Schou Hedegaard mistede synet som 27-årig. For ham kan indkøb af dagligvarer og tøj være så overvældende, at han helt må opgive at tage afsted.

De første butikker er med

I løbet af de kommende måneder vil Inklusiv få en række butikker ind på appen. Fra starten vil Bahnes butikker være blandt de tilgængelige.

- Bahne og Inklusiv har indgået et samarbejde, hvor vi vil gøre det lettere for kunder med handicap, at få den nødvendige hjælp, når de handler, siger Benjamin Røpke, adm. direktør i Bahne.

- Dette vil skabe tryghed for både vores personale og for vores kunder, og vi føler, at dette samarbejde vil bringe os tættere på kunderne og i sidste ende forhåbentligt også give os mulighed for at hjælpe dem med at handle", siger Benjamin Røpke, Administrerende Direktør, Bahne.

Appen Inklusiv er udviklet af Kristian Schou Hedegaard, Nicolai Lissau og Zoe Nattestad.

LÆS OGSÅ: Inflation giver populær app endnu mere medvindFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD