Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Nyt Fakta-slogan hives op af skuffen

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 19 december 2013 kl. 11:08 af: Freja Thorbech

Fakta giver et berømt slogan comeback i en serie af nye reklamefilm, der vises først i det nye år.

"Det ta´r kun 5 minutter at handle i Fakta..."

Det klassiske Fakta-slogan får nu en genoplivning i en serie reklamer, der sendes på de danske TV-stationer fra 1. januar. Det skriver Coop i en pressemeddelelse.

Introen bliver dog ikke fulgt af det klassiske "men vi vil så gerne ha', du bliver lidt længere". I stedet er det tilføjelsen  "men vi vil så gerne ha, du køber lidt mere," man vil se i de nye reklamefilm.

- Fakta er midt i en forandring, hvor vi er i gang med at skabe fremtidens discountbutik. Mens vi arbejder på det helt nye, udsender vi en slags ”greatest hits”, hvor vi med selvironien forhåbentlig kan glæde vores kunder, siger kædedirektør Niels Karstensen i pressemeddelelsen.

Bruger selvironi i markedsføringen

Det selvironiske kommer blandt andet til udtryk ved et skilt, der fra nytår vil hænge i butikkerne med påskriften "Lynkasse: Max 1000 varer." Og det er hele kædens markedsføring, der er blevet frisket op, så tilbudsavisen og online medierne er blevet lidt enklere og lidt frækkere, mens de selvironiske skilte i butikkerne også skal være med til at give discountbutikkerne et nyt udtryk.

Den nye markedsføring vil også gøre det mere tydeligt, hvordan Fakta adskiller sig fra de andre discountkæder: At man kan opspare point på sit Coop-kort, at man som eneste kæde sælger den miljø og allergivenlige serie Minirisk, og at man i over 100 butikker kan hente sine pakker i de opstillede Pakkebokse.

LÆS OGSÅ: Fakta går til reklamemakronerneFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD