Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Betal med Coop point i Irma og Fakta

Foto: detailfolk.dkTirsdag den 3 december 2013 kl. 06:10 af: Dennis Clausager

Nu bliver det for første gang muligt for de 1,3 millioner Coop medlemmer at betale med de optjente point i Irma og Fakta.

For tredje gang i år åbner Coop op for, at medlemmerne kan betale med Coop medlemspoint i de fysiske butikker. Alle søndage i december vil det være muligt at indløse pointene som hel eller delvis betaling, og ifølge Marketing Manager for Coop Medlemskort, Annette Busck,  er det specielt én ting som kunderne går efter.

- Når vi spørger medlemmerne, hvad de vil bruge deres point på, så ønsker de fleste også at bruge dem på forkælelse. Derfor har vi ekstra mange gode tilbud på varer, man kan bruge til forkælelse. Det er for eksempel en ekstra god bøf, gaver til familien eller en god flaske vin, siger Annette Buck.

Nu også i Fakta og Irma

Medlemmerne har i alt 130 millioner point der kan indløses i alle 1.200 butikker. Og som noget nyt er det nu også muligt at indløse dem i Fakta og Irma, dog ikke på Irma.dk, så uanset om kunderne er til discount eller luksus, kan pointene nu bruges til at betale for varerne i lige præcis den kæde, de gerne vil handle i.

LÆS OGSÅ: Coop giver medlemmer forlomme i koncertkøen

Medlemmerne i Coop optjener point hver gang de anvender deres medlemskort i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, LokalBrugsen, Irma, Fakta og Fakta Q. Når det ikke er muligt at betale med point i de fysiske butikker, kan pointene bruges til at foretage indkøb på Coop.dk.

LÆS OGSÅ: Coop udvider loyalitetskonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD