Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ny tjeneste går ind i kampen om bogmarkedet

Foto: LivebooxFriday den 8 November 2013 kl. 09:48 af: Freja Thorbech

Kampen om bogkunderne intensiveres nu yderligere. Endnu en e-bogstjeneste har set dagens lys.

Nu kaster en ny e-bogstjeneste sig ind i kampen om markedet.

Det er tjenesten Liveboox, der slår sig op på at tilbyde læserne leje af en bog ad gangen uden at skulle binde sig til et abonement. 

- De færreste mennesker har tid til at læse meget mere end en bog om måneden. Med en gennemsnitlig lejepris på 20-30 kroner for fx en af Michael Katz Krefelds spændingsbøger, vil lejemodellen være den bedste og billigste løsning for langt de fleste læsere, siger Claus Dyre, der er stifter og adm. direktør for Liveboox, i en udtalelse. 

Udfordrer millionær-satsning

Dermed er Liveboox en direkte modsætning til Onfone-millionæren Morten Strunges e-bogsatsning Mofibo, som netop er en abonnemtsløsning ala Netflix, der giver læserne ubegrænset adgang til e-bøger for et månedligt abonnement.

LÆS OGSÅ: Millionær vil udfordre bogbranchen

Mofibo har siden lanceringen i juli kun fungeret med Apples styresystem iOS, men nu er tjenesten også tilgængelig fra android telefoner og tablets. Liveboox fungerer også på både iOS og android.

Vil være en social løsning

Liveboox slår sig også op på at være knyttet op på Facebook, så man kan dele sine læseoplevelser med sine venner eller lade sig inspirere af, hvad andre læser.

Lejeperioden for en bog er hos Liveboox 30 dage, som først starter, når man åbner bogen. Det er også muligt at sætte bogen på læsepause eller genleje den for 50 procent af prisen. Det er tjenestens erklærede mål inden for de næste to år at tilbyde de fleste e-bøger, der er udgivet på dansk. Ambitionen er i første omgang 5.000 titler inden årets udgang.

LÆS OGSÅ: Konkurrenter ser ikke ny online bogtjeneste som trusselFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD