Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Nyt energiprogram: Så mange penge sparer en SuperBrugsen om året

Foto: detailfolk.dkMonday den 23 October 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Udrulningen af Coops energiprogram viser lovende takter. Den første butik i projektet står til at kunne spare mange tusinde kroner årligt.

Tidligere på sommeren løftede Coop sløret for en målsætning om at sænke energiforbruget i sine butikker med 20 procent frem mod 2020.

Programmet Energi2020 - som bliver anslået til at løbe op i et trecifret millionbeløb - er nu ved at blive rullet ud, og de første resultater viser lovende takter, oplyser koncernen i en pressemeddelelse.

- Ændring i belysning og køleoptimering medfører en kontant besparelse for den første SuperBrugsen på 80.000 kr. om året. Næste fokus er nu at finde yderligere besparelser via vores energimålere, siger energichef i Coop, Peter Kjærgaard Svendsen.

Med projektet får butikkerne i koncernen udskiftet den gamle belysning med helt nye LED-lys og køleanlæggene bliver reguleret. Samtidig bliver der sat energimålere på alle relevante strømslugere. 

- Vi er meget stolte af den endelige løsning. For ikke alene opnår vi en stor besparelse, men vores butikker kommer også til at fremstå endnu mere attraktive for kunderne, og det har givet begejstrede tilbagemeldinger fra de første butikker, siger Peter Kjærgaard Svendsen.

LÆS OGSÅ: Udskældt Coop-kampagne virker bedst i provinsenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD