Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Ny butik i Bahne er den første af sin slags

Tuesday den 27 November 2018 kl. 06:00 - Kilde: Århus Stiftstidende

Bahne afprøver et helt nyt koncept i kædens butik nummer 20, som netop er åbnet i Aarhus.

Da Bahne i sidste uge kunne åbne sin tyvene butik, så var der samtidig premiere på et helt nyt tiltag. Det skriver Århus Stiftstidende i to artikler.

Butikken, som ligger i den aarhusianske Regina-bygning, er nemlig den allerførste, hvor der også er fundet plads til en café med cirka 25 pladser.

- Det er første sted i landet, vi laver café sammen med vores forretning, og hvis det går godt, kan det tænkes, at vi gør det andre steder, siger ejer Jacob Bahne til Århus Stiftstidende.

Regina-bygningen er 97 år gammel og har huset en biograf, et hotel og en restaurant. I 1984 blev det lavet om til en arkade, men nu har nye ejere indrettet boliger i bygningen med butikker i gadeplan, skriver avisen.

God forretning

Den første Bahne-butik blev åbnet for over 50 år siden af stifterne Ellen og Jørgen Bahne Sørensen. Efterfølgende er forretningen vokset og tæller i øjeblikket 20 livsstilsbutikker med varer inden for bolig, design og mode.

Kæden har senest landet et overskud på 9,9 mio. kroner for 2016/17 - en markant fremgang i forhold til 1,5 mio. kroner i 2015/16.

Går man de sidste ti regnskaber igennem, står det klart, at resultatet kun blev overgået i 2014/15, hvor der stod 10 millioner kroner bundlinjen.

Nettoomsætningen vokser med små 25 mio. kroner til 427 mio.

LÆS OGSÅ: Overskuddet hos Bahne buldrer frem

Læs hele artiklen på Århus Stiftstidende


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD