Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Næsten alle købmænd vil sige nej tak til regeringens vinterhjælp

Foto: morguefile.comTuesday den 4 October 2022 kl. 06:00 af: Redaktionen

Selvom mange af landets købmænd er hårdt pressede af de høje energipriser, så takker langt de fleste nej til regeringens “kviklån”.

Kun 4 procent af de selvejende købmænd har tænkt sig at benytte regeringens henstandsordning. Det viser en undersøgelse, som De Samvirkende Købmænd har foretaget.

Resultatet skal ikke ses som et tegn på, at energikrisen ikke bider på landets købmænd. Faktisk svarer 70 procent, at det “i høj grad” eller “meget høj grad” kan få konsekvenser for butikkens eksistens, hvis priserne på strøm og gas fortsætter opad.

Direktøren for De Samvirkende Købmænd, John Wagner, efterlyser derfor andre former for hjælp.

- Hvis vi ønsker, at det også fremadrettet skal være muligt at handle dagligvarer der, hvor vi bor – også i de mindre lokalsamfund - så er det nu, der skal handles. De selvejende købmænd er presset i en grad, der truer den fortsatte drift. Det vil skade lokalsamfundet og den sammenhængskraft, vi i årevis har arbejdet målrettet for, siger han.

Regeringens tilbud om at udskyde dele af energiregningen med tilbagebetaling de kommende fem år til en rente på formentlig 4,4 procent slår ikke til.

- Det er ikke rimeligt bare at tilbyde købmændene yderligere gældsposter i form af ”kviklån” for at redde lokalsamfundene. Det er nu vores politikere skal på banen med mere holdbare løsninger, siger John Wagner.

LÆS OGSÅ: Trængte købmænd søger om ekstra penge til elregningenFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD