Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Netsucces lancerer eget tøjmærke

Foto: Stylepit.dkTuesday den 18 June 2013 kl. 10:58 af: Freja Thorbech

En dansk online modegigant laver nu sit eget tøjmærke og lancerer endnu et online modesite.

Den danske netsucces SmartGuy lancerer nu sit eget tøjmærke.

Stylepit hedder det nye brand. Det er også det navn, som SmartGuy hidtil har brugt til at profilere sig på de internationale markeder. Samtidig lancerer SmartGuy også sitet Stylepit.dk, der er tænkt som et fashion-univers for både kvinder, mænd, børn og sportsfolk. Stylepit.dk skal køre sideløbende med SmartGuys smartbutikker i Norden.

LÆS OGSÅ: Dansk netgigant i tysk million-opkøb

- Med vores eget brand ønsker vi at differentiere os fra vores konkurrenter. Det gør vi ved at have et mærke – Stylepit – som kun kan købes hos SmartGuy og på Stylepit.dk, siger indkøbsdirektør hos SmartGuy Christian Bjerre Kusk i en udtalelse.

Første mandekollektion er klar

Mærket Stylepit har været under udvikling siden starten af efteråret 2012, og nu er det danske designteam klar med den første sommer- og efterårskollektion til mænd. Første kollektion til pigerne lander i august eller september, og SmartGuy mener, at man med det nye mærke har noget at byde ind med. 

- Vi er allerede på markedet og følger selvfølgelig tendenserne. Det gør os i stand til at se, hvor der mangler noget – hvor der er huller i efterspørgslen – og her synes vi, at vi har ramt plet med Stylepit. Med vores egen produktion i både Tyrkiet og Kina er vi i stand til hurtigt at trykke på knappen og få produceret de produkter, som vores kunder efterspørger, siger Christian Bjerre Kusk.

SmartGuy blev startet i 2000 af de to iværksættere Christian Bjerre Kusk og Nicolai Kærgaard. Det startede som et tomandsprojekt i kælderen under Christian Bjerre Kusks fars tøjbutik i Jyderup. I dag driver SmartGuy blandt andet siderne SmartGirl, SmartSport og SmartKids og onlinekæmpen har nu altså også sit eget modebrand.

LÆS OGSÅ: Dansk modegigant massefyrerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD