Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Dansk netgigant i tysk million-opkøb

Foto: detailfolk.dkMonday den 6 May 2013 kl. 08:47 af: Freja Thorbech

En dansk modegigant på nettet køber nu en stor tysk online sportsforretning i forsøget på at øge omsætningen i de tysktalende lande.

SmartGuy inkluderer nu endnu en virksomhed i folden.

Den danske netgigant har opkøbt den ni år gamle tyske online sportsforretning Schmid Profi GmbH. Det skriver SmartGuy Group A/S i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: SmartGuy opkøber dansk webshop

SmartGuy har betalt 8 millioner kroner for virksomheden, der sælger sport og mode på nettet i Tyskland, Østrig og Tjekkiet.

Den danske online gigant forventer at overtagelsen vil bidrage med en omsætning på mellem 25 og 50 milioner danske kroner.

SmartGuy har overtaget varer til omkring 11 millioner kroner og en kundedatabase på 1,2 millioner kunder. Den danske tøjkæmpe forventer, at man de kommende år vil kunne levere et niveauskifte på koncernens omsætning og indtjening i de tysktalende lande.

Skal etableres på nyt polsk lager

For nylig flyttede SmartGuy store dele af sit lager til Stetin i Polen. Og det er også her til, at man vil flytte den overtagne virksomheds logikstikfunktioner. Det er dog aftalt, at et begrænset antal medarbejdere fortsætter i Tyskland.

LÆS OGSÅ: Dansk modegigant massefyrer

SmartGuy blev startet i 2000 af de to iværksættere Christian Bjerre Kusk og Nicolai Kærgaard. Det startede som et tomandsprojekt i kælderen under Christian Bjerre Kusks fars tøjbutik i Jyderup, men virksomheden er i dag vokset til en stor succes.

LÆS OGSÅ: Netgigant indtager børsen med milliardmålsætningFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD