Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Navneskift møder stærk modstand i Coops bagland

Foto: SuperbrugsenThursday den 7 March 2019 kl. 09:00 - Kilde: Fødevarewatch

Talsmand for de selvstændige brugsforeninger protesterer over Coop-toppen, som har sat gang i en test af nye navne til kæderne.

Der er ikke stemning for at strømline navnene på kæderne i Coop, hvis man spørger de selvstændige brugsforeninger, skriver Fødevarewatch.

Lige nu tester koncernen nye navne i Trekroner, hvor Superbrugsen nu hedder Coop Mad, mens Fakta-butikken går under navnet Coop Hverdag.

- Vi er stadig meget skeptiske over for ideen, fordi Kvickly, Superbrugsen og Daglibrugsen er udmærkede og velkendte brands, siger Søren Tang til Fødevarewatch. Han er talsmand for de selvstændige brugsforeninger.

- Der er ingen, der er i tvivl om, at de kæder hører under Coop. Efter vores opfattelse er der ingen grund til at lave noget om, som fungerer godt, fortsætter han og understreger, at forslaget vil møde kraft modstand.

Da en ny strategi for Coop blev godkendt i 2017, endte forslaget om at sammenlægge kæderne med at blive taget af bordet efter en større strid.

LÆS OGSÅ: Coop tester nyt navn

Læs hele artiklen på Fødevarewatch


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD