Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Coop tester nyt navn

Foto: detailfolk.dkWednesday den 6 March 2019 kl. 08:49 - Kilde: Finans

Forenkling af Coops drift kan betyde, at kæderne skifter navn. Coop har allerede skiftet navn på en Fakta-butik i Roskilde.

Coop har i noget tid gået med planer om at forenkle kædernes struktur. Og nu er Coop så i gang med at teste et nyt navn. Det skriver Finans.

Et nyt koncept er således ved at blive testet i Trekroner ved Roskilde. Her er Coops Fakta-butik blevet omdannet til en butik, som går under navnet Coop Hverdag.

- I et presset dagligvaremarked er det dyrt at opretholde flere kæder. Derfor er vi i gang med at vurdere, hvordan vi kan indrette os fremadrettet. Det sker med test i den virkelige handel. Beslutning om en ny strategi ligger et år forude, men den kan betyde, at der også skal kigges på nye navne for butikkerne, siger koncerndirektør, Jens Visholm, til Finans.

Koncernchef Peter Høgsted har tidligere foreslået at slå alle kædernes navne sammen under et navn. Den plan var dog ikke populær i baglandet hos de selvstændige brugsforeninger. Men Coop skal forenkle koncernen. Det har bestyrelsesformand Lasse Bolander meldt ud for et par måneder siden.

LÆS OGSÅ: Fødevarekoncern henter chef i Coop

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD