Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Modekoncern taber millioner på salg

Foto: detailfolk.dkTorsdag den 9 maj 2019 kl. 09:54 af: Kristian Holgersen

Døren står åben hos dansk modekoncern, som har vinket farvel til flere store brands. Nu er logistikfunktionen også solgt.

IC Group fortsætter med at blive mindre og mindre. Nu har den danske modekoncern også solgt sin logistikfunktion, fremgår det af en meddelelse.

Når handlen bliver gennemført 30. juni skal Scan Global Logistics Group sørge for logistikløsninger til de to tilbageværende brands i IC Group - Tiger og Sweden og By Malene Birger.

Ifølge IC Group kommer handlen til at medføre et “regnskabsmæssigt tab” på omkring 20 millioner kroner. Likviditetseffekten forventes at blive neutral.

Store forandringer

Gennem den seneste tid har IC Group solgt ud af flere brands. Sidste år blev Peak Performance og Designers Remix solgt - førstnævnte for 1,9 milliarder kroner. For nogle måneder siden skete det samme med Saint Tropez.

Samtidig er en gennemgribende ændring af forretningsmodellen undervejs i IC Group. Det betyder blandt andet, at de opgaver, som tidligere er blevet klaret af koncernen, bliver lagt ud til de enkelte brands.

- Transformationen af IC Group eksekveres hurtigere og mere effektivt end planlagt, hvilket blandt andet medfører en reduktion af de oprindelig forventede engangsomkostninger i både 2018/19 og 2019/20, fremgår det af meddelelsen.

LÆS OGSÅ: IC Group sælger Saint TropezFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD