Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Mindre tøjfirma forsøger at hjælpe forhandlerne

Thursday den 19 March 2020 kl. 09:13 af: Kristian Holgersen

Kunderne strømmer til dansk tøjfirmas egen netbutik for tiden. Nu har de fået muligheden for at donere penge til de fysiske forhandlere.

Tøjfirmaet Elsk forsøger at støtte sine mange forhandlere under den hærgende krise, som truer med at lægge store dele af detailhandlen øde.

Kunderne i virksomhedens egen netbutik har siden i går haft muligheden for at donere 25 procent af omsætningen fra deres ordrer til en fysisk butik.

- De fysiske butikker er i høj grad truet på deres eksistens og det mærker vi som leverandør selvfølgelig også, siger Lars Riis i en pressemeddelelse. Han er direktør hos Elsk.

- Omvendt har vi set et boom i handlen på vores egen webshop. Det er jo glædeligt for os, men på sigt er vi dog selvfølgelig også afhængige af at de fysiske butikker klarer sig igennem, fortsætter han.

Håber på effekt

Når kunderne klikker ind på netbutikken, kan de se listen over forhandlere, og hvordan man kan støtte dem. Direktøren er dog ikke sikker på, hvor stor effekten ender med at blive.

- Det er klart at det her er usædvanligt, men vi må også erkende at vi alle bliver nødt til at tænke ud af boksen for at komme igennem denne krise, siger Lars Riis og fortsætter:

- Vi håber det har en effekt og som minimum er med til at øge fokus på at det netop nu er vigtigere end nogensinde at handle lokalt.”

Tiltaget gælder i første omgang 14 dage, men kan blive udvidet, hvis det er en succes, og der stadig er behov.

LÆS OGSÅ: Her er danskernes foretrukne tøjmærkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD