Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Midlertidige lukninger spreder sig blandt tøjbutikker

Foto: ColourboxTirsdag den 17 marts 2020 kl. 11:35 - Kilde: Finans

Mange tøjbutikker vælger nu helt frivilligt at lukke ned for en tid. Topchefen for DK Company taler for et decideret forbud.

Modsat flere andre lande er der stadig ingen restriktioner for handelslivet i Danmark. Men flere tøjbutikker tager nu selv en beslutning om at lukke midlertidigt, skriver Finans og Fashion Forum.

Det gælder blandt andet Moss Copenhagen, der lukker sine 12 butikker, og lingeriekæden Femilet, som på Facebook har annonceret lukning af alle sine omkring 20 fysiske butikker. Webshoppen holder stadig åbent.

- Vi følger situationen tæt, og skulle der komme nye anvisninger fra de danske myndigheder, vil vi selvfølgelig tage dem til overvejelse, skriver Femilet i et opslag.

Snart kommer tøjkoncernen DK Company også til at lukke alle butikker, lyder meldingen fra topchef Jens Poulsen i Finans. Han vil gerne have et bredt forbud.

- Hvis logikken i, at vi lukker grænserne og beder folk arbejde hjemme skal følges, må det indebære, at vi også lukker alle butikker, der ikke sælger mad eller medicin. Det skal vi gøre for hurtigst muligt at komme igennem denne situation til gavn for os alle, siger han til Finans.

Blandt de lokale eksempler er den lille tøjkæde Boesen, som lukkerne butikkerne i Kalnudborg og Holbæk på grund af coronavirussen, skriver SN.dk.

LÆS OGSÅ: Butikkerne lukker: Esbjerg er ude i en dyb detailkrise

Læs hele artiklen på Finans


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD