Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Millionerne vælter ind hos Risgaard: - Det er for godt et resultat

Foto: PRThursday den 19 November 2020 kl. 09:48 - Kilde: Børsen

Coolshop-koncernen tjener millioner i seneste årsregnskab, og det får medejer Jacob Risgaard til at gå på jagt efter nye investeringer.

Et overskud på 26,7 millioner kroner for regnskabsåret 2019/20 får nu Coolshop-koncernen til at skrue op for investeringerne.

Sådan lyder meldingen fra medejer Jacob Risgaard, som også er kendt fra DR-programmet Løvens Hule, i et interview med Børsen

- Det er for godt et resultat, fordi det viser, at vi har investeret for lidt. Vi bliver selvfølgelig målt på vores bundlinje, men det er ikke det, vi er drevet af. Vi skal hele tiden vokse, siger Jacob Risgaard, der tidligere på året forlod desuden den daglige ledelse i Coolshop.

Hvor meget Coolshop-koncernen har tænkt sig at bruge, vil Jacob Risgaard ikke ud med. Men han understreger, at “det sjoveste vi kan bruge pengene på, er at investere i vækst og andre cool firmaer.”

Coolshop-koncernen består af en række virksomheder udover netbutikken Coolshop.dk - blandt andet den fysiske legetøjskæde Kids Coolshop.

Sidste år kunne selskabet bag Coolshop - Entertainment Trading ApS - bogføre et overskud på 16,5 millioner kroner for 2018/19. Årsregnskabet for 2019/20 er endnu ikke lagt frem i sin helhed.

LÆS OGSÅ: Løven Risgaard forlader den daglige ledelse i Coolshop

Læs hele artiklen på Børsen


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD