Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Medejer af butikskæde trækker sig fra politisk ordførerskab

Foto: Foto: Christoffer Regild / FolketingetTirsdag den 24 maj 2022 kl. 11:09 - Kilde: Vejle Amts Folkeblad

En folketingspolitiker er kommet under pres, fordi han er medejer af en mindre butikskæde, hvor der stadig bliver solgt sko fra Ecco.

Niels Flemming Hansen, der sidder i Folketinget for Det Konservative Folkeparti, trækker sig fra posten som forsvarsordfører. Det skriver Vejle Amts Folkeblad.

Sagen drejer sig om Niels Flemming Hansens medejerskab af butikskæden Holst Sko, som har valgt at beholde sko fra Ecco på hylderne.

Ecco har på det seneste fået en masse kritik for at blive på det russiske marked, og en række forhandlere har i den forbindelse valgt at se bort fra det store skomærke. Men ikke Holst Sko.

- Det har ført til, at der af Vejle Amts Folkeblad er blevet rejst tvivl om, hvor min loyalitet ligger, når jeg samtidig er forsvarsordfører for Det Konservative Folkeparti, lyder det i en skriftlig udtalelse fra Niels Flemming Hansen ifølge Vejle Amts Folkeblad.

Han fremhæver desuden, at Holst Sko lige nu kører med underskud, og at Ecco udgør en meget stor del af den samlede omsætning. En boykot vil derfor betyde fyringer af medarbejdere.

På Facebook har Niels Flemming Hansen tidligere skrevet positive ord om de virksomheder, som på den ene eller anden måde bakker op om Ukraine.

- Det vidner om, at også de danske virksomheder er enige i, at vores sikkerhed og frihed er vigtigere end indtjening i dansk erhvervsliv. Og det betyder, at det ikke bliver erhvervslivet herhjemme, der indirekte finansierer en krig mod egne værdier, skriver Niels Flemming Hansen det blandt andet i et opslag fra 1.marts

Holst Sko har fire fysiske butikker - tre i Jylland og en enkelt i Odense. Siden 2015 har selskabet Holst Sko A/S tabt penge hvert år. I det seneste regnskab, som gælder for 2020, lyder underskuddet på 979.000 kroner.

LÆS OGSÅ: Dansk platform fjerner Ecco fra sortimentet

Læs hele artiklen på Vejle Amts Folkeblad


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD