Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Ecco skifter topchef midt i en presset periode

Foto: detailfolk.dkMonday den 23 August 2021 kl. 11:01 af: Kristian Holgersen

En lang karriere hos skogiganten Ecco slutter nu for den danske topchef, som har givet direktørstolen fra sig efter gensidig aftale.

Steen Borgholm stopper som adm. direktør for Ecco. Det sker efter en gensidig aftale, skriver skokoncernen i en pressemeddelelse.

Gennem mere end 20 år har Steen Borgholm trådt sine sko hos Ecco og siden maj 2017 har det været som topchef. Han var den første til at bestride den øverste post, som ikke var en del af ejerfamilien.

Men mødet med coronakrisen har skabt et behov for at ændre i direktionen, forklarer næstformanden i bestyrelsen til Finans.

- Der er forskellige faser i en virksomheds liv, og vi er i en kritisk fase nu. Der har vi brug for andre typer folk. Steen Borgholm har ikke skabt krisen. Det har pandemien, siger Karsten Borch til erhvervsmediet.

Selv giver Steen Borgholm udtryk for, at fratrædelsen skyldes uenigheder om vejen frem. Han går dog ikke i detaljer.

Som afløser for Steen Borgholm har Ecco valgt Panos Mytaros, som har været en del af koncernen gennem 27 år og medlem af bestyrelsen siden 2011. I samme ombæring får to profiler, Thomas Gøgsig og Mads Funk Eriksen, en plads i direktionen.

Ecco er til stede på 89 markeder verden over og har i skrivende stund 2.180 butikker og mere end 14.000 forhandlere.

Tiden under coronakrisen har været hård ved skokoncernen, som i det seneste årsregnskab måtte se omsætningen falde med 267 millioner euro - svarende til små to milliarder danske kroner - til lige over en milliard euro. Bundlinjen dykkede til langt under vanligt niveau.

LÆS OGSÅ: Stædige Ecco vinder langtrukken skattesagFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD