Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

McDonald’s introducerer verdensnyhed i Danmark

Foto: detailfolk.dkFredag den 24 maj 2019 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Danske forbrugere kan som de eneste sætte tænderne i en kødfri nyhed fra McDonald’s. En mindre konkurrent satser også vegetarisk.

To af landets burgerkæder, McDonald’s og Max Burgers, snubler næsten over i hinanden ved at løfte sløret for deres seneste kødfri satsninger på samme dag.

Hos McDonald’s er der tale om en decideret verdenspremiere på dansk grund. Som det eneste land i verden tilbyder kæden nu en vegetarburger - Veggie Jr. - i det billige coinoffer-segment.

Nyheden retter sig især mod de helt unge gæster. Mange af dem betegner sig selv som deltids-vegetarer og køber ofte burgere i prislejet mellem 10-20 kroner.

- Vi forventer derfor, at Veggie Jr. især blandt de unge vil blive ret populær, da vi kan se, at de efterspørger alternativer til oksekødet, siger Mads Friis i en pressemeddelelse. Han er kommerciel direktør, McDonald’s i Danmark.

- De unge i dag går op i klima og sundhed, og så går de - i lighed med alle os andre - også op i smag og pris, siger han.

Nyhed fra konkurrenten

Samtidig har den svenske burgerkæde Max Burgers, der indtil videre har åbnet tre restauranter i Danmark, også lanceret en kødfri burger.

Den skal være med til at gøre, at 50 procent af de solgte måltider bliver med andet end rødt kød i 2022, lyder det fra kæden i en pressemeddelelse.

- Jeg har prøvet de fleste kendte plantebaserede produkter på markedet, inklusive de amerikanske. Max Delifresh Plant Beef er ”best in class”, siger Claes Petersson, vice VD/Innovations- og udviklingschef i Max Burgers.

- Fremtidens protein er her nu og det bedste er udviklet i Sverige af os. Vores mål er at alle kødspisere skal føle at de stadig kan spise en superlækker ”kødburger” uden at det faktisk er kød, fortsætter han.

LÆS OGSÅ: Her har McDonald's åbnet sin første café i Danmark

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD