Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Makkerpar tjente godt i 2020: Nu vil de have butikkerne til at yngle

Ann-Louise Christine Aasted og Morten Grabowski driver Luksusbaby.
LUKSUSBABY A/S

Bruttofortjeneste
2020: 30.240.864
2019: 16.167.683

Årets resultat
2020: 10.089.628
2019: 5.849.140

Fra ledelsesberetningen
- Regnskabsresultatet anses for tilfredsstillende.

- På baggrund af realiseret udvikling og tiltag i 2020 samt foreliggende planer er ledelsens forventninger til 2021 positive

Kilde: Luksusbaby A/S, Årsrapport for 2020

Tuesday den 11 May 2021 kl. 09:52 af: Kristian Holgersen

Det hele startede hjemme i stuen. Men nu har ægteparret bag Luksusbaby skabt en ekspansiv millionforretning, som har flere butikker på vej.

Mens der bliver gjort en masse benarbejde for at udvide forretningen, så kan ægteparret bag børnetøjsfirmaet Luksusbaby - Ann-Louise Christine Aasted og Morten Grabowski - glæde sig over en yderst solid indtjening.

I årsregnskabet for 2020, som netop er lagt frem, når Luksusbaby A/S i mål med en bundlinje på lige over 10 millioner kroner. Sammenlignet med året før er der tale om en lille fordobling.

- 2020 var endnu et markant vækstår for webshop og butiksaktivitet, fremgår det af årsrapporten.

Undervejs åbnede makkerparret bag Luksusbaby, som lagde ud med at være en rendyrket webshop, deres anden fysiske butik i rækken, så børnetøjsfirmaet nu er til stede i både Aarhus og Aalborg.

Næste skridt bliver at finde lokaler i København og Odense, lyder meldingen til Finans.

- Butikkerne giver troværdighed og mulighed for at se hele vores udvalg. De er dog nødt til at have en vis størrelse for at slå igennem, og derfor kigger vi også på lokaler på over 400 m2, siger Ann-Louise Christine Aasted til erhvervsmediet.

Mere plads giver mere vækst

I oktober begyndte Luksusbaby desuden opførelsen af et nyt domicil på en stor erhvervsgrund lidt uden for Støvring. Det bliver på 4.000 m2.

Lige nu har børnetøjsfirmaet ikke plads nok, og det holder væksten i en spændetrøje, forklarede Morten Grabowski i en pressemeddelelse sidste år.

- Vi er ganske enkelte nød til at holde igen med udviklingen af virksomheden, da vores rammer begrænser os, sagde han og fortsatte:

- Det er simpelthen derforl vi har været nødt til at kigge efter nye rammer for Luksusbaby, som også har potentiale til, at vi løbende kan udvide alt efter, hvad der kommer til at ske, fortsatte han.

Luksusbaby blev stiftet i 2014, da Ann-Louise Christine Aasted var på barsel og begyndte at sælge børnetøj på nettet hjemme fra stuen.

LÆS OGSÅ: Ægtepar har flere butikker i Danmark og udlandet på vejFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD