Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Loppesupermarked er på vej mod konkurs

Foto: detailfolk.dkThursday den 24 January 2019 kl. 10:14 - Kilde: TV2 Nord

Konceptet vinder i disse år frem over hele landet. Men nu bliver en kæde af loppesupermarkeder ramt af endnu en konkursbegæring.

En konkursbegæring rammer et loppesupermarked i Aalborg, som er en del af kæden Takenow. Det skriver TV2 Nord og Nordjyske.

Stadeholderne i butikken har ikke modtaget betaling for december. De kan heller ikke få adgang til deres private ejendele på staderne, før selskabet endeligt bliver erklæret konkurs og får udpeget en kurator.

- I fredags var jeg ude og oprette to nye stande, som kostede 780 kroner, og der kunne man overhovedet ikke mærke noget. Alt var som det plejer, siger Stine Jensen til TV2 Nord.

Tilbage i juni lukkede Takenow sin butik i Sabro ved Aarhus efter en konkurs. I dag råder kæden over fem åbne loppesupermarkeder, mens tre nye skulle være på vej, fremgår det af selskabets egen hjemmeside.

Koncept vinder frem

En hel sværm af loppesupermarkeder er dukket op gennem de seneste år.

Konceptet lader brugerne leje et lille areal i butikken, hvor de kan sætte deres ejendele til salg. De behøver ikke selv være til stede, for betalingen foregår som i et normalt supermarked ved en bemandet kasse.

Landets største kæde af loppesupermarkeder er Kirppu med 11 butikker. Idéen stammer fra Finland og blev hentet til Danmark af Morten Bøjland og Claus Andreassen i 2014.

LÆS OGSÅ: En ny type af supermarkeder vinder større indpas

Læs hele artiklen på TV2 Nord


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD