Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Kunstig intelligens i online handel: Bliv klogere på teknologiens muligheder"

- Thomas Bogh, Bonzer
Læs bloggen her

Loppemarked på app udfordrer Trendsales

Onsdag den 8 marts 2017 kl. 10:43

En dansk loppemarkeds-app vokser med 30.000 brugere om måneden. Stifterne bag har udtænkt appen lige som et socialt medie.

Loppemarkedsappen Tradono har ikke mere end et par år på bagen. Men den er alligevel blevet voldsomt populær i Danmark. Det skriver Business.

Lige nu downloader 30.000 mennesker appen hver måned. Til sammenligning bliver der oprettet 5.000 nye medlemsprofiler om måneden på Trendsales, oplyser Business.

Tradono er et dansk firma med 12 fuldtidsansatte. Appen findes i Danmark og Schweiz. I alt har appen 1 million brugere, hvor cirka 3/4 er danske. 

Sociale medier som udgangspunkt

Den strategi, Tradono anvender, kombinerer greb, som andre sociale medier bruger - eksempelvis Instagram, Facebook og Tinder. 

- Vores brugere har et andet mønster, end dem, der handler på andre netmedier. De sidder i bussen og tjekker, om der er sket noget, som man kender det fra Facebook eller Instagram, siger direktør i Tradono, Mads Mathiesen, til Business.

Trendsales fremlagde for nyligt et regnskab med underskud, og grunden skal netop findes i den manglende udvikling af de mobile platforme.

Tradono tjener dog heller ikke penge endnu. Seneste regnskab viste et underskud på 4,5 milllioner kroner. Væksten kommer, fordi den danske app har flere store investorer i ryggen, der tror på projektet. Det gælder blandt andet Christian Stadil og Klaus Nyegaard fra Just-Eat. Men også firmaet bag Trendsales schweiziske Tamedia.

LÆS OGSÅ: Trendsales i stormvejr efter bedrageri-sagFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD