Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Lokal café-succes har planer om at erobre hele landet

Foto: morguefile.comThursday den 28 March 2019 kl. 11:08 - Kilde: Fyens.dk

- Vores koncept har optimale forudsætninger, lyder det fra daglig leder, som sælger kaffe i Odense til ti kroner koppen.

På Coffee Ten i Odense koster alle typer kaffe bare 10 kroner, og det trækker tørstige kunder til. Helt op til 800 kopper om dagen bliver det til på den nyåbnede kaffebar.

Ifølge ejerkredsen er der planer om at gøre Coffee Ten til en kæde allerede i år med kaffebarer i Aalborg, Aarhus og København. På lidt længere sigt er det målet at indtage alle landets større byer, skriver fyens.dk.

- Vores koncept har optimale forudsætninger for at blive en succes, siger Christoffer Andersen til avisen. Han er daglig leder på kaffebaren i Odense og har været med til at udvikle konceptet.

- Danskerne er trætte af at købe kaffe til uhyrlige priser, og det kommer faktisk bag på mig, at ingen har gjort noget ved det tidligere. Måske har de ikke turdet. Men det tør vi, siger Christoffer Andersen.

Ifølge ham koster en kop kaffe to eller tre kroner at producere.

I København har kaffebaren Zaggi’s Coffee kørt med et lignende koncept gennem nogle år. Her koster alt 15 kroner - både kaffe, brød og kage.

LÆS OGSÅ: De ville åbne 30 kaffebarer: Nu rammer konkurs

Læs hele artiklen på Fyens.dk


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD