Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Lego misser store dele af julesalget

Foto: detailfolk.dkFriday den 2 November 2012 kl. 08:30

Legetøjsgiganten Lego kan ikke følge med i populariteten til jul, og det betyder, at Lego må melde om udsolgt, selv om kunderne står i kø for at købe.

Igen i år vil masser af forældre og bedsteforældre stå i kø i de danske legetøjsbutikker for at købe lego i julegave til deres små poder, men desværre må ekspedienterne i en del tilfælde melde om udsolgt. Det vurderer man allerede nu hos Lego, skriver Børsen. 

En omsætning på langt over 20 milliarder i år har nemlig overrasket Lego, og derfor kan fabrikkerne ikke helt kan følge med, når vi rammer den, for detailbranchen, glade juletid. 

- Når man lever i en så sæsonpræget forretning, er det et faktum, vi må leve med. Hvis vi havde 10 pct. mere kapacitet, ville vi stadig ikke altid ramme rigtigt og undgå, at nogen butikker får udsolgt af visse produkter, siger koncerndirektør med ansvar for det globale salg hos Lego, Mads Nipper til Børsen.

Pigelegetøj skyld i succes

Hos Top Toy, der står bag BR Legetøj og Toys 'R' Us i Skandinavien, vurderer man, at Lego kommer til at gå glip af en betydelig del af salget. 

- Vi får løbende varer, men vi får ikke alt det, vi kan sælge. Jeg vurderer, at vi kunne have solgt mellem en tredjedel og en halv gang mere," siger Carsten Nielsen, varedirektør i Toy Toy til Børsen.dk

Han fortæller, at det især er det berømte og berygtede pigelegetøj fra Lego, der har været en salgssucces. 

- Lego Friends har overrasket hele verden og er blevet meget større, end både de og vi havde drømt om, siger han til Børsen. 

(børsen.dk)Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD