Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Lars Larsens arv går ikke til børnene

Foto: JyskWednesday den 26 October 2016 kl. 09:00 - Kilde: Business

For den danske milliardær er det vigtigste at sikre Jysks fremtid. Børnene klarer sig nok, forklarer han.

I dag har Lars Larsen en personlig formue på omkring 26 milliarder kroner. Og nu har grundlæggeren og ejeren af Jysk-imperiet også besluttet, hvad der skal ske med pengene efter hans død. Det skriver Business.

- Der bliver lavet en fond. En lille en, som måske ad åre kan vokse sig stor. Men den skal først træde i kraft den dag, jeg er væk. Selve konceptet er på plads, så nu er det bare tilretninger fremadrettet, siger Lars Larsen til Business.

Det har været vigtigt for Lars Larsen at sikre, at virksomheden kan fortsætte sin globale vækst fremover, og det skal blandt andet ske ved at stifte en erhvervsdrivende fond under Lars Larsens Jysk Fond. Når vedtægterne er godkendt af Erhvervsstyrelsen kan fonden blive kapitalejer af Lars Larsen Group, som udover Jysk Group blandt andet består af Idémøbler, Bolia.com og Himmerland Golf og Spa resort.

Børnene er indforståede

Han efterlader derfor ikke alle herlighederne til sine børn Mette og Jacob Brunsborg. Men de kommer ikke til at lide nød, forsikrer han.

- Jysk er også mit barn. Den skal også have sin del af arven. Og den får langt den største del. Det er i fuld forståelse med mine to børn. De skal nok få, så de lever godt, det er der ingen problemer i. Men de skal acceptere, at det først og fremmest er Jysk, der skal bruge økonomien for at få os gjort worldwide, siger Lars Larsen.

Jysk har i dag over 2400 butikker i 44 lande, som beskæftiger 20.000 personer. Virksomheden havde en årlig omsætning sidste år på 21,9 milliarder kroner.

LÆS OGSÅ: Rasende Dyne-Larsen truer politikere

Læs hele artiklen på Business


Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD