Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Jysk når historisk milepæl

Foto: JyskMonday den 10 October 2016 kl. 09:30 af: Dennis Clausager

Selvom Jysk er til stede i 44 lande med over 2400 butikker, så er det første gang, at kæden runder 200 butikker med Jysk-logo på facaden i samme land.

Fredag den 14. oktober åbner Jysk dørene til en ny city-butik i byen Jarocin, som samtidig bliver butik nummer 200 i Polen.

Polen bliver dermed det første land i verden med 200 butikker med Jysk-navnet på facaden.

- Det er noget, vi er stolte over, og som betyder meget for JYSK. Polen og de øvrige østeuropæiske lande er den del af Europa, hvor væksten er størst, og jeg er glad for, at holdningen til Jysk generelt er meget positiv. Det gælder i høj grad også i Polen, siger CEO i Jysk Nordic, Jan Bøgh.

I Tyskland har kæden mere end 900 butikker, men under navnet Dänisches Bettenlager.

300 butikker via Skandinavisk ledelsesstil

- Der bor næsten 40 millioner mennesker i Polen, så der er plads til mange flere Jysk-butikker. Butik nummer 200 er en milepæl, som kollegerne i Polen skal være stolte over at have nået. Men det er ikke målstregen, og derfor skal vi fortsætte det hårde arbejde frem mod butik nummer 300, siger Jan Bøgh.

Det skal blandt andet ske gennem fortsat fokus på den skandinaviske ledelsesstil, som er med til at gøre Jysk til noget helt specielt i Polen.

- Den skandinaviske ledelsesstil adskiller sig meget fra den noget hårdere ledelse, der er tradition for i Polen. Det gør Jysk til et populært sted at arbejde, og vi har mange ansatte, der ligesom jeg selv har været med, helt fra vi i sin tid åbnede i Polen, siger Country Manager Piotr Padalak.

Jysk åbnede den første butik i Danmark i 1979, og i dag har Jysk Group mere end 2.400 butikker og 20.000 medarbejdere i 44 lande.

LÆS OGSÅ: Jysk klar med endnu et nyt boligkonceptFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD