Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kundeklub for børn fejrer jubilæum

Foto: detailfolk.dkWednesday den 30 October 2019 kl. 06:00 af: Redaktionen

Gennem 20 år har bagerkæde nu haft gang i sin børneklub. Det bliver markeret med et nyt koncept i butikkerne.

En del kager og brød er blevet langet over disken, siden Guldbageren lancerede Krummeklubben tilbage i 1999.

Der er tale om en kundeklub, hvor børn har mulighed for at samle sparemærker. Når de har fået mange nok i deres samlehæfte, kan mærkerne så veksles til en Bagetto-bamse eller andre gaver.

Bagetto er en af Krummeklubbens maskotter. Resten af gruppen består af Rossini, Kalle Kagerulle og Børge Brunsviger. De kan nu være med til at fejre klubbens 20 års jubilæum.

- Vi er ekstremt stolte af Krummeklubben, der igennem mange år har skabt gode minder med godt brød og Bagetto-bamsen som omdrejningspunkt for tusindvis af børn over hele landet, siger Michael Mikkelsen i en pressemeddelelse. Han er direktør for Guldbageren.

- Med fællesskab og nærvær i centrum håber vi, at børn og forældre igen går sammen om at samle Krummemønter, fortsætter han.

Markerer jubilæum med nyt koncept

Samtidig har Guldbageren et lille nyt koncept i ovnen, der skal markere jubilæet. Det er en pynt selv-kagemand, fortæller Michael Mikkelsen.

- I stedet for at få en færdigpyntet kagemand kommer pynten ved siden af, så børn og forældre kan fordybe og hygge sig sammen om den sjoveste del - at pynte kagen med yndlingsslikket, siger han.

- Med det nye koncept ønsker vi især at hjælpe familier, der har en travl hverdag med mange gøremål.

Forældrene kan med pynt selv-kagemanden koncentrere sig om nærvær med børnene, hvor familien er samlet om en konkret aktivitet, fortsætter han.

Guldbageren er en frivillig kæde med 12 butikker. Det er langt fra fordums storhed. For bare ti år siden var der 132 butikker.

LÆS OGSÅ: Bemærkelsesværdig udvikling i antallet af bagerbutikkerFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD