Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Køkkengigant: Vi har bortvist topchefen

Svenske Nobia er Europas største køkkenleverandør og ejer blandt andet kæderne HTH og Invita
Foto: detailfolk.dkTuesday den 19 January 2016 kl. 09:00 - Kilde: Børsen og Finans

Administrerende direktør for Nobia Danmark, Lars Bay-Smidt, arbejder med omgående virkning ikke længere for Europas største køkkenleverandør.

Dagbladet Børsen kunne mandag aften som det første medie breake, at administrerende direktør for køkkengiganten Nobia Danmark, Lars Bay-Smidt, pludselig og med omgående virkning ikke længere er ansat i Nobia.

- Jeg kan bekræfte, at Lars (Bay-Smidt, red.) har forladt sin stilling fra i dag (mandag, red.), og at jeg tager over for Nobia Danmark. Det er os, der har valgt at bortvise ham, siger administrerende direktør for hele Nobia-koncernen, Morten Falkenberg, til Børsen.

Koncerndirektøren ønsker ikke at gå i dybden med, hvorfor samarbejdet med Lars Bay-Smidt er ophørt, men siger til Børsen:

- Det, vi kommunikerer internt, er, at der er forskellige holdninger til, hvordan man skal drive vigtige elementer af vores forretning.

Lars Bay-Smidts bratte exit kommer oven på en årrække, hvor det ellers er gået flot for svenske Nobia, der er Europas største køkkenleverandør, og som blandt andet ejer kæderne HTH og Invita.

Falkenberg: Jeg er blevet fritstillet

Ifølge hovedpersonen selv, Lars Bay-Smidt, er han ikke blevet bortvist.

- Der er tale om en fritstilling. Årsagen er strategiske uoverensstemmelser, siger Lars Bay-Smidt til erhvervsmediet Finans, som på spørgsmålet om hvorvidt det ikke er dramatisk at blive bortvist, hvis det skyldes uenighed om strategi, svarer:

- Det er ikke op til mig at kommentere. Jeg kan oplyse, at det skyldes uoverensstemmelse om strategien. Sådan er det. Det er opstået over nogen tid, siger Lars Bay-Smidt, der kom til Nobia Danmark i 2008 som salgsdirektør og siden avancerede til administrerende direktør for den danske gren af Nobia-koncernen.

LÆS OGSÅ: Stort køkkenfirma politianmelder falsk FacebooksideFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD