Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Danske køkkenvirksomheder får skarp konkurrence

Foto: detailfolk.dkWednesday den 30 January 2013 kl. 09:38

Udenlandske køkkenvirksomheder udvider i Danmark de kommende år og skaber øget konkurrence og priskrig, for de i forvejen hårdt ramte, danske køkkenforhandlere.

Flere køkkenforhandlere fra Europa er blevet ganske lune på det danske marked. Og det betyder, at blandt andet den franske køkkenforhandler Schmidt Nordic forventer at åbne 15 nye butikker, så de inden for relativt kort tid har 20 butikker i Danmark, det skriver business.dk.

Både Schmidt og den tyske køkkenforhandler Håcker kalder Danmark for et "vækstmarked" og forventer derfor begge at udvide deres forretninger på det danske marked og gøre sig konkurrencedygtige på prisen. 

Danske køkkenvirksomheder skranter

Og den øgede konkurrence er dårligt nyt for danske køkkenforhandlere som Kvik og Nobia Danmark, som blandt andet ejer HTH-kæden, der har kæmpet med dårlig omsætning siden krisen, skriver business.dk

Hos Møbel og Interiør Brancheforeningen vurderer administrerende direktør Keld Korsager dog, at de udenlandske køkkenfirmaer også vil mærke krisen i Danmark. 

- Krisen er et grundvilkår, og derfor kan disse udenlandske producenter godt se en forretning i at flytte deres aktiviteter til udlandet. Det vil sige eksportere sig ud af krisen. Men det er et sejt træk at komme ind på det danske marked. Det kræver, at der virkelig er en stor pose penge bagved, siger han til Business.dk.

LÆS OGSÅ: Danske møbelkæder har massivt underskud 

(Business.dk) Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD