Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kendt bogkæde fejrer jubilæum

Foto: detailfolk.dkFriday den 15 March 2013 kl. 11:39 af: Puk Holm Hansen

En kendt dansk bogkæde runder i år et kvart århundrede.

Den 12. januar 1969 stiftede repræsentant Ole Hansen indkøbsforeningen Bogpa. Det, der i 1988 blev til kæden Bog & Idé, som vi kender den i dag. En kæde som har slået sig fast på et bredt sortiment inden for bøger, kontor og trend, og desuden det genkendelige rød/hvide logo.

- Det går jo godt i Bog & Idé – og vi er mere end stolte af at kunne fejre kædens 25 års fødselsdag sammen med vores kunder, der jo er hjørnestenen i kædens succes, udtaler administrerende direktør
Henrik Christensen, der slet ikke er i tvivl om, at kæden er mere end klar til at "snuppe 25 år mere" mindst!, i en pressemeddelelse.

I 2005 blev Bog & Idé blev fusioneret med kæden Bøger & papir, og har fra 2006, hvor bogspecialistkæden BOGhandleren også kom med i samarbejdet, været under ledelse af det fælles hovedkontor Indeks Retail A/S.

Senest har Indeks Retail leget med tanken om at indtage legetøjsmarkedet, og virksomheden er i gang med forhandlinger om overtagelse af Legekæden amba, der er kædeselskab for 53 butikker med selvstændige legetøjshandlere.

LÆS OGSÅ: Bogkæde vil overtage legekæde

LÆS OGSÅ: Konkurrencerådet advarer minister: Nej til faste bogpriserFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD