Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Købmand giver op og lukker fire butikker

Foto: detailfolk.dkTuesday den 10 December 2019 kl. 11:44 - Kilde: Flere medier

Dagligvarehandlen har det ofte svært i de små lokalsamfund. Det er fire butikker endnu et bevis på - de lukker alle på fredag.

Købmand Kim Mikkelsen har besluttet at lukke alle sine butikker i det nordvestjyske. Det er seneste eksempel på, at det kan være svært at drive forretning i de mindre lokalsamfund.

Butikkerne tæller en Spar, en Min Købmand og to Letkøb, skriver Dagbladet Holstebro Struer og TV MidtVest.

I en af de ramte byer - Hjerm - rammer nyheden hårdt.

- Det kom som en stor overraskelse og lidt af et chok for byen, at købmanden lukker, siger formanden for borgerforeningen, Tim Pindstofte, til Dagbladet Holstebro Struer. Han håber på, at en anden købmand kan drive butikken videre.

Kunder svinger

Ingen af de lokale medier har kunnet få en kommentar fra Kim Mikkelsen. TV Midtvest har til gengæld talt med borgere, som erkender, at de ikke har været så flittige kunder.

- Jeg tror, at købmanden kunne gøre lidt mere for det, siger Irina Alsen til TV MidtVest. Hun bor i Nørre Felding, hvor en LetKøb-butik nu står til at lukke ned.

- Der er mange ting, vi ikke vil handle derinde, fordi der ikke er så meget økologi derinde, så derfor køber vi i de lidt større byer, fortsætter hun.

Ifølge en ny prognose fra Retail Institute Scandinavia kommer en tredjedel af landets købmand til at lukke over de næste ti år

LÆS OGSÅ: Koncern vil rive lokalt indkøbscenter nedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD