Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Københavnsk shoppingcenter udvider med flere butikker

Onsdag den 7 februar 2018 kl. 08:50 af: Lise Møller Schilder

En stor ombygning og en tilføjelse af 20-30 nye butikker. Den plan realiseres snart i et af Københavns ældste shoppingcentre.

Amagercentret i København skal bygges om, og i den forbindelse tilføjes der 20-30 nye butikker. Det skriver Danske Shoppingcentre, der ejer Amagercentret, i en pressemeddelelse. 

Udover tilførelsen af flere butikker, er det planen at bygge opdaterede gangforløb, lavenergiinstallationer, et nyt parkeringshus og et helt nyt torvemiljø til centret, der så dagens lys i 1975.

- For at sikre, at Amager Centret også i fremtiden står som et konkurrencedygtigt tilbud, igangsætter Danske Shopppingcentre nu en storstilet modernisering og udvikling af centret. Ombygningen anslås at være færdig ved udgangen af 2019, står der i pressemeddelelsen.

Åbning til gadeplan

Amagercentret kan godt virke som et lidt lukket center, og derfor bliver en del af renoveringen at åbne centret ud til gadeplan. Gården midt i centret bliver også renoveret og lavet om til et grønt byrum. 

Amager Centret er ejet af Danske Shoppingcentre og administreres af DEAS, der i alt administrerer 17 shoppingcentre.

- Vi arbejder på at skabe et stærkt koncept for Amager Centret, der tilfører noget nyt til detailhandlen i området og tilbyder kunderne en anderledes og inspirerende shoppingoplevelse. Det sker bedst i en kombination af danske og internationale brands, lokale aktører, lettilgængelige dagligvareindkøb, et udendørs gårdmiljø og lækre spisesteder. Det viser vores erfaringer os, og det glæder vi os nu til at realisere, siger afdelingsdirektør Finn Sture Madsen med ansvar for center management i DEAS.

Ombygningen kommer til at foregå, mens centret er i drift. 

LÆS OGSÅ: Stor milliardhandel skal fremtidssikre danske shoppingcentreFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD