Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

”Grøn” markedsføring er blevet et brandvarmt emne

- Lone Rasmussen, Dansk Erhverv
Læs bloggen her

Kampen om husleje spidser til: Matas ønsker et stop i tre måneder

Foto: detailfolk.dkFredag den 27 marts 2020 kl. 11:44 - Kilde: Flere medier

Krisen har fået flere danske detailgiganter til at kontakte udlejerne. Matas ønsker henstand i op til tre måneder.

Når pengekassen er tom, bliver huslejen meget hurtigt et problem. Det gælder for private, men også for de største spillere i detailhandlen.

De seneste dage har en række kendte virksomheder - herunder Bestseller, Lagkagehuset, Matas og Jysk været ude at bekræfte, at de er i kontakt med deres udlejere. Det skriver Finans og Børsen.

- Vi har indledt en dialog med udlejerne af alle de forskellige butikker rundt om i landet. Som alle andre skal vi tilpasse vores forretning, så vi sikrer den fremadrettede likviditet, siger Klaus Fridorf til Finans. Han er kommunikationschef i Matas.

- Vi skriver til dem, at det må være en fælles opgave, og vi kommer stærkere ud på den anden side af krisen. Så vi har brug for en henstand på huslejen op til tre måneder fra nu, fortsætter han.

Dialog er vejen frem

Mens Bestseller og Lagkagehuset har informeret udlejerne om, at de midlertidigt vil stoppe med at betale husleje, så forsøger Jysk at få et nedslag i prisen.

Hos Ejendom Danmark er holdningen, at situationen kalder på dialog. Hvis store kæder derimod begynder at diktere deres krav, kan det få alvorlige konsekvenser for de mindre butikker, lyder vurderingen.

- Vi tilslutter os tanken om, at alle må bære en del af omkostningerne ved den krise, vi lige nu er i, og opfordrer derfor igen til dialog frem for diktat, siger Jannick Nytoft i en pressemeddelelse. Han er administrerende direktør i Ejendom Danmark.

- Det kunne fx handle om en lokal aftale om at udsætte huslejen eller nedsætte den i en periode. Det har alle en interesse i, siger han.

LÆS OGSÅ: Coronakrisen gør butikkernes husleje til et stridspunktFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD