Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Kæde fejrer 25 år med gigant-katalog

Foto: detailfolk.dkFriday den 12 April 2013 kl. 08:11 af: Simone Hansen

Tilbudsaviserne er på retur, og derfor hører det til sjældenhederne, at kæder udsender 403 siders langt katalog, alligevel er det sådan en dansk kæde vælger at fejre 25 års jubilæum.

For en lille måned siden dumpede et tungt katalog på størrelse med IKEA-kataloget ind ad postkassen i de danske husstande. Kataloget var fra byggekæden Bauhaus, der i anledning af deres 25 års jubilæum har valgt at investere godt med reklamekroner i det tykke katalog.

- Vi vil gerne understrege vores service med at tilbyde et kæmpe sortiment på en god måde. Da vi fejer vores 25 års jubilæum i Danmark, syntes vi det var en oplagt anledning til på denne måde, at præsentere vores store og brede sortiment, skriver Direktionsassistent i Bauhaus Grethe Juhl i en mail til detailfolk.dk.

Øge kendskabet

Formålet med det 403 siders lange katalog er at udbrede kendskabet til byggekæden.
 
- Vi ønsker at endnu flere bliver bekendt med vores unikke bredde i sortimentet og der også trækkes endnu flere kunder til vores varehuse, forklarer hun. 

Bauhaus har 15 varehuse i Danmark og kom efter tre hårde år ud med et overskud i 2012 på 20 millioner. Hvorvidt kæden vil foresætte med det omfattende reklamekatalog tager man stilling til næste år.

- Vi vil evaluere på dette katalog inden vi træffer beslutning om det bliver gentaget, skriver Grethe Juhl. 

 LÆS OGSÅ: Afgørelse: Altid billigst, skal være billigstFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD