Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
L�s bloggen her

Jysk giver ikke-akademisk profil en topstilling

Foto: detailfolk.dkThursday den 7 September 2023 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Med en forfremmelse sætter Jysk ekstra fokus på kundeoplevelserne.

Carsten Nørgreen Weinkouff har fået flere stjerner på skuldrene i Jysk.

Tidligere var han Retail Development Director, men nu rykker han helt op i topledelsen. Den officielle titel er Executive Vice President Retail Development, Customer Service og Business to Business.

- Jeg går ydmygt ind i denne rolle, da JYSKs resultater gennem årene taler for sig selv. Muligheden for at sætte sit præg på forretningen er både en stor motivation og en stor udfordring, siger Carsten Nørgreen Weinkouff.

Gennem hele sin karriere har Carsten Nørgreen Weinkouff beskæftiget sig med detailhandel. Han startede som butikselev i Intersport og har siden været forbi Sportmaster og flere brands i modekoncernen Bestseller, inden han kom til Jysk i 2015.

- Jeg repræsenterer den ikke-akademiske tilgang med et detailperspektiv på, hvordan vores butikker og forretning skal se ud, og hvordan vi skal tiltrække og servicere vores kunder. Min tilgang er at udfordre det eksisterende for at få mest muligt ud af den platform, som butikkerne og Jysk står for inden for Jysks DNA, siger Carsten Nørgreen Weinkouff.

Som Executive Vice President har han tænkt sig at eksperimentere.

- Vi skal selvfølgelig ikke prøve nye ting uden at lave vores research først, men jeg vil gerne have, at vi tør være mere modige, når vi tester koncepter, nye funktioner og layouts, siger Carsten Nørgreen Weinkouff.

- Vi bør altid være nysgerrige på, hvad der er det næste. Samtidig tror jeg også, at vi vil få gavn af at lave flere lokale tilpasninger, end vi gør i dag, selvfølgelig uden at miste vores effektivitet, siger han.

LÆS OGSÅ: Jysk byder tidligere lærling velkommen som topchefFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD