Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
L�s bloggen her

Jysk genåbner bombet butik

Foto: PR.
Wednesday den 17 May 2023 kl. 06:00 af: Redaktionen

Efter et missilangreb sidste år har Jysk endelig genåbnet en af sine butikker i Ukraine.

I Ukraine blev en af Jysk-butikkerne sidste år ramt af et missilangreb.

Torsdag kunne medarbejderne endelig byde kunderne inden for igen efter et større renoveringsarbejde i hele det center, hvor butikken ligger.

- Det er symbolsk, at præcis et år efter det ødelæggende missilangreb kan vi genåbne en komplet genopbygget Jysk-butik i Riviera Shopping Centre i Odesa, siger Ievgenii Ivanytsia, landechef for Jysk Ukraine.

- Jeg er taknemlig for mine kolleger, som ikke kun tror på landets fremtidige sejr, men også gør, hvad de kan, for at få det til at ske hurtigst muligt. Med denne genåbning er vi tilbage til 85 åbne butikker, som også var tallet inden krigen, siger Ievgenii Ivanytsia.

Foruden butikken i Riviera Shopping Centre har Jysk åbnet to nye butikker tidligere i 2023, og planen er at åbne yderligere fire ukrainske butikker i løbet af sommeren.

- Genåbningen af JYSK-butikken er en vigtig milepæl for os, men vi ønsker også at give noget tilbage til lokalområdet. Derfor igangsætter vi i forbindelse med genåbningen et velgørenhedstiltag, hvor vi sælger støtteklistermærker, hvor overskuddet går til et lokalt hospital, siger Ievegenii Ivanytsia.

LÆS OGSÅ: Endelig kan Jysk åbne de første butikker på kompliceret markedFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD