Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Joe & The Juice planlægger massiv ekspansion

Foto: detailfolk.dkMonday den 15 June 2015 kl. 11:13 af: Freja Thorbech

Med et stærkt regnskab i bagagen gør den danske juicekæde nu klar til at åbne en række nye butikker på både eksisterende og nye markeder.

Joe & The Juice forventer at sætte fuld fart i butiksåbningerne i år.

Den danske juicekæde forventer at udvide butiksnetværket med 65 procent i år, fremgår det af kædens netop offentliggjorte årsregnskab for 2014.

- Ledelsen har positive forventninger til kommende regnskabsår hvor især de undenlandske såvel som indenlandske aktiviteter vil blive intensiveret, med en forventet stigning i samlet antal butikker fra 79 til 130, skriver ledelsen blandt andet i regnskabet.

Her løfter man også sløret for, at det både er på eksisterende markeder og på nye markeder, at væksten skal ske. Det gælder blandt andet i USA, hvor kæden i dag har en enkelt butik i New York samt i Asien, hvor den danske juicekæde i dag har en enkelt butik i Singapore samt en i Seoul i Sydkorea.

Fra minus til plus 

Meldingerne fra juicekæden med stifter Kaspar Basse i spidsen kommer i et regnskab, hvor Joe & the Juice også kan glæde sig over et plus på bundlinjen på 21,8 millioner kroner.

Juicekæden omlagde sit regnskabsår i forbindelse med kapitalfonden Valedo Partners opkøb i december 2013. Det seneste resultat dækker derfor over det sidste halvår af 2013. Her måtte Joe & The Juice indkassere et underskud på 5,2 millioner kroner, der især kunne henføres til et par gyldne håndtryk til ledende medarbejdere i forbindelse med salget til den svenske kapitalfond.

LÆS OGSÅ: Joe & The Juice i millionunderskud

I det seneste fulde regnskabsår, 2012/13, fik Joe & The Juice et resultat på 7,2 millioner kroner.

Kæden oplyser ikke omsætningstal, men bruttofortjenesten landede i 2014 på 106 millioner kroner mod 35 millioner i det halvårlige regnskab fra 2013.

LÆS OGSÅ: Stifter: De ansatte har formet Joe & The JuiceFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD