Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har du prøvet social selling i din butik eller som digital strategi?"

- Peter Skjold Mogensen, Lektor - Cph Business
L�s bloggen her

Isenkræmmer tyvstarter julen i nyt katalog

Foto: detailfolk.dkMonday den 7 August 2017 kl. 06:00 af: Kristian Holgersen

Mens danskerne vender tilbage fra sommerferien, er landets største isenkræmmerkæde allerede begyndt at reklamere for julevarer.

Det skete i de dage i november engang,
at de første kataloger satte hyggen i gang
.

Sådan lyder de første linjer i MC Einars juleklassiker Jul, det’ cool fra 1988. Men nu sørger landets største isenkræmmer for, at danskerne ikke behøver at vente helt til november med at få en forsmag på julehyggen.

For hos Imerco tager de allerede nu forskud på glæderne. I sin seneste tilbudsavis har isenkræmmerkæden nemlig fundet plads til at reklamere for julevarer og samtidig ønske kunderne "Merry Christmas", selvom august måned kun lige er begyndt.

Det er dog ikke den sidste nye julepynt, der har fundet vej til kataloget, men derimod restvarer på tilbud. Tidligere på sommeren solgte også Kiwi-butikkerne julepynt i nogle af deres butikker i forbindelse med kædens ophørsudsalg.

Imerco er landets største isenkræmmerkæde og kunne tidligere på året præsentere en samlet omsætning på 1,1 mia. kroner i årsregnskabet for 2016. Overskuddet lød på 32 mio. kroner før skat.

LÆS OGSÅ: Isenkræmmerne bliver presset hårdtFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:


Seneste cases og nyheder fra RetailDirectSeneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD