Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Den fysiske butiks største trussel!"

- Michael Friis Møller, Retailrådgiver – Meng & Company
Læs bloggen her

Irma omstiller butikker til nyt koncept

Sidste sommer slog Irma dørene op til den første butik med det nye koncept i Axelborgbygningen i København.
Foto: detailfolk.dkTorsdag den 30 april 2015 kl. 15:28 af: Freja Thorbech

Irma er i fuld gang med at omstille sine butikker til kædens bud på fremtidens fødevarebutik. Nu åbner en af de største butikker med det nye koncept.

Sidste sommer kunne Irma præsentere sit bud på fremtidens fødevarebutik ved åbningen af kædens nye flagskibsbutik i Axelborg-bygningen i København. 

LÆS OGSÅ: Irma lancerer sit bud på fremtidens fødevarebutik

Nu sætter kæden tempo på omstillingen af sine butikker til det nye koncept, hvor fødevarekvalitet, økologi, varehistorien og rådgivning er i fokus. Torsdag åbner en af de største butikker i kæden, Irma i Rødovre Centrum, med det nye koncept. Hidtil har det ellers kun været i helt nye butikker, man har indrettet med udgangspunkt i konceptet.

- Vi har de seneste år oplevet en særdeles positiv udvikling. Det har givet os overskud til at investere mere i vores butikker, så det bliver tydeligere for vores kunder, at Irma har noget andet at tilbyde end vore konkurrenter, siger kædedirektør i Irma, Jesper Uggerhøj, i en udtalelse.

Nye elementer

Nogle af de nye elementer i det nye Irma-koncept er en stor frugt- og grøntafdelinger med særlig fokus på årstidens råvarer og økologi, afkølet walk in oste afdeling med mange specialoste, betjent slagterafdeling og ny brødafdeling med nyt sortiment i samarbejde med Reinh van Hauen.

- Danskernes interesse for kvalitet og villighed til at betale for bedre varer er voksende. Vi sælger stadig mere økologi, stadig mere dyrevelfærds-kød, stadig flere specialiteter - og appetitten på nye varer har generelt aldrig været større, og vi forventer, at den udvikling forstærkes de kommende år, siger Jesper Uggerhøj.

LÆS OGSÅ: Irma vil sætte nye dagligvarestandarderFlere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD