Tilmeld detailnyheder     Tip en ven om detailfolk     Cookies     Sitemap     RSS

"Har coronakrisen givet varig opblomstring til bymidterne eller blot kunstigt åndedræt? "

- Dennis Clausager, detailfolk.dk
Læs bloggen her

Irma i ny strategisk alliance

Foto: detailfolk.dkOnsdag den 15 maj 2013 kl. 09:37 af: Puk Holm Hansen

Nu åbner Irma butik på en af de mest centrale beliggenheder i Danmark og lægger et nyt strategisk samarbejde oven i hatten. Den ny butik er desuden tænkt som testbutik for nye koncepter.

I morgen åbner Irma ny butik i Industriens Hus på Rådhuspladsen i København. Butikken er en genåbning af en tidligere Irma-butik, der siden 2010 har været lukket i forbindelse med den omfattende ombygning af Industriens Hus. I den ny Irma er et særligt område i butikken indrettet til Irmas nye strategiske alliance med luksusbageren Reinh. van Hauen.

- At åbne et supermarked på en af Danmarks bedste beliggenheder, det forpligter. Derfor bliver vores nye IRMA på Rådhuspladsen også en rugekasse for nogle af de nye områder, vi arbejder med for at Irma fortsat kan styrke sin position som det førende supermarked inden for kvalitet og innovation, siger Jesper Uggerhøj, kædedirektør for Irma.

LÆS OGSÅ: Shell starter samarbejde med luksusbager

Længere åbningstider og nye koncepter

Den centrale placering vil Irma altså udnytte ved at bruge den ny butik som testbutik til afprøvning af nye koncepter. Desuden vil butikken som den første og eneste Irma have åbent fra klokken 7-24 alle ugens dage, og som noget helt nyt, vil man kunne købe friskbrygget Irma kaffe to-go.

LÆS OGSÅ: Magasin åbner nyt gourmet-univers

Derudover byder den nye butik også på premieren på et nyt koncept i Irmas vinafdeling i samarbejde med gourmet-restauranten Kong Hans Kælder, hvor sommelier, Tilde Maarbjerg, vil være med til at udvælge et sortiment af vine.

Irma stoppede i februar deres samarbejde med Magasin i Odense og Aarhus og har dermed trukket sig fra Vestdanmark, men har altså fortsat fokus på vækst i den østlige del af Danmark..

 Flere detailnyheder Gå til forsiden
Daglig nyhedsmail:Del artiklen:
Seneste jobsdetailfolk.dk | A.P Møllers Allé 9B | DK-2791 Dragør | Tlf.: 32 94 20 27 | CVR: 34735832
Tilmeld nyhedsbrev

Få detailnyheder direkte i din indbakke

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen

Fornavn
 
Efternavn
 
 
 
TILMELD